Bine ati venit pe site-ul www.restaurantnanjing.ro

Generalitati

Din dorinta de a fi cat mai aproape de interesele si nevoilor utilizatorilor sai, www.restaurantnanjing.ro isi rezerva dreptul de a modifica oricand Termenii si conditiile de utilizare ale www.restaurantnanjing.ro (denumit in continuare si Site, Website, Sistem, Serviciu), fara preaviz si notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza (denumite in continuare Clienti, Utilizatori sau Vizitatori).

Clientii vor avea acces permanent la Termenii si conditiile de utilizare a Site-ului pentru a putea sa le consulte in orice moment.

Va rugam sa cititi cu atentie acesti Termeni si Conditii si sa vizitati periodic aceasta sectiune, pentru a fi la curent cu modificarile aduse, astfel incat sa luati decizii informate cand alegeti sa utilizati Site-ul. Utilizarea Site-ului (in orice calitate – Client, Utilizator, Vizitator etc) presupune acceptarea neconditionata a Termenilor si conditiilor prezentati in aceasta sectiune.

In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si conditiile descrise in continuare va rugam sa parasiti Site-ul si sa nu il mai accesati. Orice acces al www.restaurantnanjing.ro va fi considerat un accept implicit al Termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului.

Minori

Este strict interzisa utilizarea acestui Site de catre minori. www.restaurantnanjing.ro nu comercializeaza produse si nu va oferi servicii catre minori, iar in cazul produselor/serviciilor destinate minorilor, acestea pot fi accesate doar de adulti.

Autentificare, date de autentificare, responsabilitati.

Pentru a avea acces la informatiile prezentate pe Site, este suficienta navigarea libera, fara a fi obligatorie crearea unui cont.

Pentru anumite activitati insa, accesul pe Site este restrictionat si poate fi realizat numai de catre Utilizatorii care si-au creat cont. Crearea unui cont este gratuita. Nu presupune mult efort sau timp si va lasa sa va bucurati de toate facilitatile site-ului.

Care ar fi acestea?

– Aveti la indemana un mod rapid, comod, placut si simplu prin care puteti sa beneficiati de produsele/serviciile noastre.

– Puteti sa beneficiati de promotiile, ofertele speciale, reducerile de pret disponibile pe Site

– Aveti posibilitatea sa participati la concursurile www.restaurantnanjing.ro si sa castigati premiile puse in joc.

– Aflati  in orice moment in ce stadiu se afla comanda lansata de dumneavoastra – optiunea “Istoric comenzi”.

– Aveti posibilitatea sa impartasiti cu alti utilizatori ai site-ului nostru parerile dumneavostra referitoare la produsele/serviciile www.restaurantnanjing.ro  – optiunea “Opinii”

Ca Utilizator al Site-ului www.restaurantnanjing.ro, sunteti de acord:

– Ca datele pe care le furnizati sa fie prelucrate in conformitate cu scopurile declarate in cadrul  Politicii de confidentialitate.

– Ca sunteti pe deplin responsabil de corectitudinea informatiilor furnizate si ca raspundeti pentru orice consecinte care decurge din furnizarea unor date false sau care nu va apartin, a unor date eronate, cu greseli si omisiuni.

Accesul la datele personale sau la anumite activitati de pe Site care pot fi desfasurate prin intermediul contului de utilizator va fi posibil numai dupa verificarea identitatii dvs, prin intermediul adresei de email/numelui de utilizator si a parolei alese.

Utilizatorul intelege si este de acord sa asigure confidentialitatea datelor care permit identificarea sa pe Site (adresa de email/nume de utilizator si parola aleasa) si sa nu le dezvaluie nimanui.

Compania noastra nu va cere niciodata parola/username-ul contului dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta date persoanelor care va cer acest lucru.

Pentru protejarea intimitatii dvs, www.restaurantnanjing.ro va recomanda:

– Sa folositi ca nume de utilizator un nume diferit de cel real

– Sa utilizati o parola care sa difere de toate celelalte parole pe care le detineti si care sa fie alcatuita dintr-un numar de 8-9 caractere. E indicat ca aceasta parola sa fie schimbata periodic, prin utilizarea optiunii specific din pagina ,,Contul meu”.

– Sa nu lasati nesupravegheat calculatorul dupa introducerea datelor de acces, mai ales in situatia in care exista posibilitatea ca acesta sa fie utilizat de alte persoane

– Sa va deloghati, prin mijloacele pe care vi le punem la dispozitie, atunci cand intentionati sa parasiti Site-ul

– Sa inchideti fereastra browser-ului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in Site

– In care sunteti intr-un loc public, sa va asigurati ca nu sunt setate in browser optiuni de retinere a parolei sau a altor date de acces.

In cazul in care un Utilizator a luat la cunostinta faptul ca datele sale de identificare sunt cunoscute de o persoana neautorizata, acesta este obligat sa ne notifice in regim de urgenta. In plus, trebuie, prin mijloacele care ii stau la dispozitie in cadrul paginii sale de Utilizator, sa modifice parola pe care o detine.

www.restaurantnanjing.ro, actionarii, directorii, salariatii sau orice alte parti implicate in conceperea, producerea sau administrarea Site-ului nu isi asuma raspunderea si nu pot fi facuti raspunzatori pentru nerespectarea obligatiilor de confidentialitate, in cazul in care datele personale au fost dezvaluite de Utilizator unor terti, indiferent daca acest lucru s-a produs in mod voit, din neglijenta sau din imprudenta. Clientul este unicul raspunzator pentru activitatile derulate pe Site prin intermediul contului sau de Utilizator si parolei, chiar daca aceste activitati sunt sau nu autorizate de el. De asemenea, clientul este raspunzator pentru orice consecinta produsa ca urmare a utilizarii Site-ului, prin accesul cu adresa de mail/nume de utilizator si/sau parola proprii, chiar si in situatia in care aceste activitati nu sunt desfasurate o persoana care a intrat in posesia acestor date ca urmare a intentiei, neglijentei sau imprudentei Clientului.

Fiecare cont se face pentru un singur Utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) cu alte persoane. In situatia in care se descopera situatii de acest gen, ne rezervam dreptul de a anula sau suspenda accesul dvs. la Serviciu.

Pentru situatia in care v-ati uitat datele de acces la Sistem, va rugam sa accesati optiunea specifica de recuperare a acestora.  Trebuie sa stiti ca dupa 5 incercari gresite de autentificare, contul dvs va fi suspendat.

Conturile care nu sunt utilizate pentru o perioada de timp mai mare de 1 an vor fi suspendate automat.

Acord de confidentialitate

www.restaurantnanjing.ro se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale Clientilor sai, colectate prin intermediul Site-ului , in conformitate cu Politica de confidentialitate afisata.

Continutul siteului si utilizarea acestuia

Prin intermediul Site-ului www.restaurantnanjing.ro pune la dispozitia Clientilor:

– Informatii despre activitatea Companiei, despre serviciile si produsele sale;

– Un mod rapid, comod, placut si simplu in care Utilizatorii pot sa benefecieze de acestea;

– Alternativa la modalitatea clasica de a beneficia de produsele/serviciile noastre, astfel incat Utilizatorii sa gestioneze in favoarea lor efortul si timpul destinat rezervarii/ comandarii acestora.

Prin acceptarea Termenilor si conditiilor prezentate in aceasta sectiune, Clientul se angajeaza sa utilizeze Website-ul potrivit destinatiei si functiunilor acestuia, si numai pentru a participa la activitatile care ii sunt destinate.

Utilizarea Site-ului este supusa unor limitari. Astfel, sunt strict interzise:

– Copierea (manuala sau cu ajutorul unor dispozitive/ programe automate), modificarea, transmiterea, expunerea, afisarea, utilizarea, reutilizarea, reproducerea, crearea de derivate, vinderea, publicarea continutului Siteului si a materialelor existente, de orice natura ar fi acestea – imagini, fotografii, ilustratii, design-uri, text, icoane, clipuri audio/video, baze de date etc.

Prin exceptie de la aceasta, Utilizatorul poate copia si printa continutul Siteului doar pentru folosinta personala, lipsita de intentie comerciala.

– Stocarea Continutului Site-ului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.

– Folosirea Site-ului, a continutului si a materialelor existente pe Site in scopuri de publicitate, comerciale sau statistice (analize si comparatii).

– Utilizarea Site-ului pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, defaimator, rasial, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care ar incalca legea.

De asemenea sunt interzise actiunile si activitatile de pe Site care violeaza si incalca drepturile oricarei persoane.

– Tentativele de a accesa datele personale ale unui Utilizator sau accesarea sistemului in orice alt mod, prin inlaturarea neautorizata a restrictiilor de acces, precum si utilizarea sistemului cu depasirea limitelor autorizarii.

Orice accesare a sistemului, prin folosirea unei adrese de mail (identificatoare)/nume de utilizator si a unei parole care nu au fost alocate celui care incearca sa acceseze sistemul, in considerarea identitatii sale si a calitatii de Client al serviciilor www.restaurantnanjing.ro, sau accesarea Sistemului in orice alt mod, prin inlaturarea neautorizata a restrictiilor de acces, precum si utilizarea Sistemului cu depasirea limitelor autorizarii, constituie infractiune si se pedepseste conform legii romane privind combaterea criminalitatii informatice.

Continuarea procedurii de acces este considerata ca o intelegere ne-echivoca din partea persoanei care incearca accesarea, a avertismentului de mai sus si a consecintelor nerespectarii acestuia.

– Tentativele de a afecta performantele serverului pe care ruleaza Site-ul; activitatile care implica transmiterea de virusi, worms, cai troieni, spam-uri.

– Orice alte activitati frauduloase, ilicite, ilegale, care pot cauza prejudicii sau daune de orice fel Companiei, proprietatii acesteia, salariatilor si actionarilor sai, Clientilor, furnizorilor acesteia sau oricaror terti.

– Transmiterea catre utilizatorii Site-ului/Blogului/Forumului sau catre alte persoane, a unor mesaje comerciale nesolicitate, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie de Site sau prin intermediul altor mijloace de comunicatie.

– Publicarea unor mesaje/ texte care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiunea “confidential” sau cu orice alta mentiune de acest gen, a unor mesaje/texte care incalca in oprice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert.

– Publicarea, transmiterea unor mesaje menite sa insele increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional.

Orice utilizare a continutului Siteului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa.

Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email minerva@minerva.ro.

Desi www.restaurantnanjing.ro poate monitoriza periodic discutiile, mesajele, transmiterile, forumurile de discutii si altele asemenea apartinand acestui Site, www.restaurantnanjing.ro nu intelege sa isi asume in niciun fel obligatia de a indeplini aceasta activitate.

Clientul intelege si este de acord ca este singurul responsabil pentru continutul mesajelor/textelor pe care le transmite catre si prin intermediul oricarui mijloc de comunicatie si ca va despagubi Compania pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de catre acesta a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la paragraful precedent.

SC Minerva 92 SRL isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin Termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, Companiei, partenerilor sau tertilor.

SC Minerva 92 SRL isi rezerva dreptul de a stearge sau de a modifica orice informatie pe care Clientul a introdus-o in paginile Serviciului cu nerespectatea Termenilor si conditiilor prezentate sau care ar putea cauza functionarea necorespunzatoare a Serviciului.

Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul Siteului, precum si orice alt material avand legatura cu Siteul, trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (articole, newsletter, siteuri sociale etc), apartin Companiei si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea Companiei.

Drepturile patrimoniale de autor asupra textelor, comentariilor, mesajelor, fotografiilor etc. publicate de dvs. pe Site se transfera asupra Companiei de indata ce dvs le postati. Dupa momentul afisarii acestora pe Site, dvs continuati sa detineti drepturile morale de autor asupra lor. Implicit, dvs aveti in continuare dreptul de a folosi acel Continut in orice mod doriti. Prin afisarea sau publicarea oricarui tip de Continut pe site, dvs ne acordati o licenta limitata, neexclusiva de a le folosi, modifica, arata in mod public, copia si distribui.

Autorizatia pe care dvs o dati Companiei este non-exclusiva (insemnand ca aveti libertatea de a acorda autorizatii in privinta Continutului dvs catre oricine altcineva pe langa Companie), lipsita de taxa aferenta dreptului de autor (insemnand ca www.restaurantnanjing.ro nu este obligat sa va plateasca vreo taxa pentru folosirea Continutului pe care dvs il afisati), cesionabila (astfel incat Compania poate folosi retelele de distribuire a continuturilor pe Internet, in vederea furnizarii Serviciilor oferite).

Dvs garantati ca:

– detineti Continutul afisat de dvs in cadrul Siteului sau detineti in orice fel dreptul de a garanta Siteului licenta limitata, neexclusiva de a folosi, modifica, arata in mod public, copia si distribui Continutul respectiv;

– afisarea Continutului dvs in cadrul Siteului nu violeaza drepturile de intimitate, drepturile de publicitate, drepturile de autor, drepturile contractuale sau orice alte drepturi ale oricarei persoane.

Utilizatorul intelege si este de acord sa plateasca orice drepturi de autor, taxe, si orice alte sume de bani datorate oricarei persoane datorita vreunui Continut afisat de catre el in cadrul Siteului.

Deasemena, Utilizatorul intelege si este de acord sa exonereze de raspundere Compania pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acopere cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre acesta a clauzelor prezentului contract.

Drepturi de proprietate intelectuala

SC Minerva 92 SRL respecta drepturile intelectuale ale altora. Daca considerati ca munca dumneavoastra a fost copiata de o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam adresati SC Minerva 92 SRL o notificare scrisa care sa cuprinda:

– semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa reprezinte pe posesorul dreptului de proprietate;

– descriere a materialelor protejate de drepturi care considerati ca au fost incalcate;

– indicare a locatiei pe Site unde considerate ca aceste drepturi au fost incalcate;

– datele dumneavostra de contact – adresa, numarul de telefon si adresa dvs. de e-mail;

– declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea in disputa nu a fost autorizata de detinatorul drepturilor, ale imputernicitului sau ale legii;

– declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia actionati cu buna credinta, ca notificarea este completa si corecta si ca sunteti detinatorul drepturilor sau actionati in numele sau.

In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei de catre SC Minerva 92 SRL. In situatia in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa din raza de domiciliu a SC MINERVA 92 SRL

Garantii

Site-ul este furnizat de catre Companie pe o baza “asa cum este” si “atat cat este disponibila”. Compania nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site.

Limitarea raspunderii:

– Utilizarea acestui site, a materialelor, informatiilor, serviciilor continute in acest site sau in legatura cu acest site, obtinute prin orice mijloace (accesare, download, posta electronic – email etc) se realizeaza la discretia si pe riscul utilizatorului

– Compania nu isi asuma raspunderea si nu garanteaza, prin garantii de niciun fel, nici explicite, nici implicite, ca serviciul se potriveste exact cerintelor clientului, ca serviciul va functiona neintrerupt, in siguranta si fara erori, ca rezultatele obtinute prin folosirea serviciului sunt fara greseala si de incredere, ca produsele, serviciile, informatiile sau alte materiale obtinute de client prin intermediul serviciului vor indeplini asteptarile sale si sunt de calitatea dorita, ca orice eroare a software-ului va fi corectata.

– Compania poate decide oricand suspendarea furnizarii, modificarea sau intreruperea furnizarii serviciului cu efect imediat, fara un anunt prealabil, in scopul efectuarii unor lucrari de intretinere sau reparatii a Sistemului, in scopul imbunatatirii performantelor serviciului, sau pentru un alt motiv, oricare ar fi acesta.

– Accesul poate fi limitat ca viteza in orele de utilizare maxima, datorita capacitatii limitate de procesare a sistemului informatic pe care ruleaza serviciul. Clientul ia act de faptul ca mai multi clienti contectati simultan la serviciu pot determina scaderea vitezei de raspuns a serviciului.

– Compania este libera de orice raspundere pentru eventualele daune si prejudicii, directe, indirect, speciale, exemplare (incluzand, dar nelimitandu-se numai la cele provenite din pierderea unor profituri, pierderea unor date sau intreruperea activitatii economice), provocate de:

o   utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site, a materialelor, informatiilor sau serviciilor continute in acest site sau in legatura cu acest site, obtinute prin orice mod (accesare, download, email etc)

o   erori, defecte, omisiuni, intarzieri in operatiuni sau transmisii sau orice alta neregula a bunului mers al serviciului sau al software-ului.

o   acces neautorizat sau alterarea transmisiilor dvs si datelor.

o   declaratiilor si comportamentului unei alte parti fata de serviciu

o   orice alta situatie referitoare la serviciu sau la software.

– Daca in urma utilizarii acestui site, a informatiilor, materialelor, serviciilor continute in acest site sau in legatura cu acest site, obtinute prin orice mijloace (accesare, download, email etc) veti fi fortati sa apelati la service, reparatii sau corectii ale echipamentelor sau datelor, costurile acestora vor fi suportate in intregime de dumneavostra.

– Mecanismele de securitate incorporate in software (Sistem) cunosc limitari efective/inerente, dvs avand responsabilitatea de a identifica exact necesitatile dvs de securitate.

– www.restaurantnanjing.ro a luat toate masurile necesare pentru protejarea identitatii clientilor sai. Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, Siteul nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc.

– Compania face toate eforturile rezonabile ca informatiile prezentate prin intermediul acestui site sa fie corecte si complete. Insa, in ciuda acestor eforturi pot aparea greseli, omisiuni. De aceea ne rezervam dreptul sa modificam oricand continutul acestui site, inclusiv produsele, specificatiile acestora, preturile, serviciile descrise sau existente, fara preaviz si informarea prealabila a utilizatorilor, ori de cate ori consideram acest lucru ca fiind necesar.

– Clientul intelege si este de acord ca informatiile afisate prin intermediul Serviciului sunt prezentate de catre Sistem cu titlu informativ si provizoriu si nu pot constitui obiectul unor eventuale contestatii sau actiuni in justitie, sau probe in cadrul unor asemenea proceduri judiciare.

Suspendarea accesului

Ne rezervam dreptul de a va limita, suspenda, anula sau retrage licenta de utilizarea a Site-ului fara nicio notificare prealabila in cazul aparitiei oricaror suspiciuni legate de activitatile dumneavostra pe Site sau de activitatile derulate prin intermediul contului dumneavostra de utilizator.

SC Minerva 92 SRL va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care i se cere sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care realizeaza activitati frauduloase, ilicite, ilegale sau contrare celor admise prin Termeni si conditii, activitati care pot cauza prejudicii si daune de orice fel Companiei si proprietatii acesteia, actionarilor, salariatilor acesteia, Clientilor, furnizorilor sau tertilor.

Conditii de acces

Clientul intelege ca pentru utilizarea site-ului sunt necesare: un computer care sa fie dotat cu o conexiune la Internet si cu un program de navigare de tipul Microsoft Internet Explorer (versiunea 6 sau superioara), Firefox (versiunea 3.5.9 sau superioara).

Legaturi spre alte siteuri

Legaturile de pe acest Site catre alte Site-uri sunt oferite pentru confortul dumneavoastra. Utilizarea lor implica parasirea acestui Site. SC Minerva 92 SRL nu a verificat aceste Site-uri terte, nu detine controlul asupra lor si nu isi asuma raspunderea pentru nici unul din aceste Site-uri sau continutul lor. Ca atare, SC Minerva 92 SRL nu aproba si nu face afirmatii legate de acestea, de informatiile, produsele si rezultatele ce pot fi obtinute prin utilizarea lor. Utilizati Site-urile terte legate de acest Site pe propria raspundere.

Conditii de achizitionare a produselor si serviciilor noastre

Clientul poate avea access la Serviciu 24h/ zi, 7 zile/ saptamana insa intelege si este de acord ca procesarea comenzilor nu este imediat consecutiva transmiterii comenzii.

Astfel, Clientul ia act de faptul ca pentru unele comenzi este necesar mai mult timp, iar anumite instructiuni pot fi procesate doar in timpul programului de lucru (de luni pana duminica, intre orele 12:00 si 22:00), chiar daca Servicul poate fi accesat si in afara acestui interval.

In situatia in care Compania opteaza pentru suspendarea temporara a activitatii sau pentru acordarea concediilor de odihna pentru toti salariatii sai in cadrul aceluiasi interval de timp, Clientul va putea desfasura toate activitatile obisnuite pe site, urmand ca onorarea comenzilor lansate sa se faca in prima zi de revenire in activitate, in ordinea inregistrarii acestora si in limita stocurilor disponibile. Situatiile de intrerupere a activitatii vor fi afisate pe site.

Clientul trebuie sa se asigure ca orice instructiune sau operatie pe care o realizeaza in cadrul Serviciului este corecta si completa, Compania nefiind raspunzatoare pentru erorile si neplacerile aparute.

Clientul autorizeaza Compania sa actioneze pe baza instructiunilor pe care el le transmite prin accesarea Serviciului cu numele de Utilizator/adresa de email si parola corespunzatoare. Clientul ia act de faptul ca dupa transmiterea unor instructiuni catre Companie, o noua transmitere a unor instructiuni contrare este posibila numai daca Compania nu a actionat in baza instructiunilor initiale.

Clientul ia act ca nicio informatie, orala sau scrisa, obtinuta prin sau de la Serviciu nu creeaza orice alte garantii neprecizate in actualul acord.

Clientul ia act de faptul ca in timpul procesarii comenzilor pot sa apara probleme speciale (indisponibilitatea serviciilor si produselor), probleme care fac imposibila onorarea comenzii sale de catre www.restaurantnanjing.ro

Emailul care ajunge la client ulterior lansarii rezervarii/comenzii pe site (,,Comanda  a fost primita”) este generat automat de Sistem si nu reprezinta garantia ferma ca SC Minerva 92 SRL are posibilitatea sa onoreze rezervarea/comanda lansata de client. Din acest motiv, Clientul intelege si este de acord ca nu va exista nicio intelegere contractuala intre parti pana in momentul in care SC Minerva 92 SRL il informeaza despre posibilitatea de a onora rezervarea/comanda lansata de el (prin intermediul unui email cu subiectul ,,Comanda procesata” ).

Preturi

Preturile produselor afisate pe Site includ TVA (24%), si pot fi modificate periodic fara informarea prealabila a Clientului.

Clientul ia act de faptul ca pentru comandarea produselor prezentate pe site trebuie sa achite, pe langa pretul produselor, si cheltuielile reprezentand transportul, asigurarea produselor pe timpul transportului, transferul banilor in contul companiei noastre, in afara cazului in care nu exista alte precizari exprese pe Site.

Pretul tiparit pe factura va fi acelasi cu cel vizualizat pe Site in momentul lansarii comenzii de catre Client, indiferent daca acesta include greseli.

Limitarea raspunderii

Compania noastra depune toate eforturile pentru a va prezenta cat mai fidel informatiile legate de produsele si serviciile SC Minerva ’92 SRL prezentate pe website.

Compania noastra face tot posibilul ca detaliile referitoare la descrieri, preturi, fotografii sa fie cat mai precise, dar nu poate fi facuta raspunzatoare in cazul in care acestea nu sunt exacte.

In cazul in care un produs/serviciu este considerat necorespunzator de client sau neconform descrierii existente, valoarea totala a obligatiilor Companiei fata de Client este valoarea produsului/serviciului respectiv.

Concursuri, promotii, reduceri, discounturi                                                       

SC Minerva 92 SRL poate organiza promotii si concursuri pe site-ul propriu, acestea desfasurandu-se conform unor regulamente proprii care vor fi aduse la cunostinta Clientului prin afisarea pe site. Clientul accepta ca beneficiarii promotiilor sau concursurilor sunt doar clientii participanti care respecta regulamentul stabilit de www.restaurantnanjing.ro. Clientul accepta ca promotiile si concursurile derulate pot fi intrerupte sau anulate oricand de catre www.restaurantnanjing.ro fara specificarea unui motiv, fara plata vreunei daune de nici un fel si fara o notificare prealabila.

Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Clientul va beneficia intotdeauna de reducerea cu valoarea cea mai mare.

Precizari finale

Legea romana guverneaza toate raporturile juridice nascute, modificate sau stinse in temeiul Termenilor si conditiilor prezente.

Termenii si conditiile prezentate se completeaza cu Politica de confidentialitate care este considerata a fi parte interganta din aceasta.

In caz de contradictie intre informatiile prezentate pe site si Termeni si Conditii, prevederile cuprinse in Termeni si Conditii prevaleaza.

Sectiunea Termeni si conditii de utilizare poat fi tiparita fara nici o ingradire, pentru lecturare, intr-o forma needitabila si poate fi gasita in permanenta la adresa de Internet asociata Serviciului, in subsolul fiecarei pagini.

Versiunea tiparita nu poate prevala fata de versiunea electronica aflata pe Site-ul de Internet mentionat mai sus, si nu poate fi utilizata ca mijloc de proba a termenilor si conditiilor pe care le contine.

Termenii si conditiile prezentate in aceasta sectiune sunt considerate ca acceptate integral si neconditionat de catre Client odata cu accesarea Serviciului.

In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

Date despre companie

Nume Companie: S.C. MINERVA 92 S.R.L.

Nr de ordine la Registrul Comertului: J40/18377/1992

Codul de identificare fiscala (CUI): RO 2833570

Adresa/sediul social: Strada G-ral. Gheorghe Manu 2-4, Sector 1,Bucuresti, Romania

Banca: ALPHA BANK SUCURSALA MAGHERU

Cont bancar: RO96BUCU142551062511RO01 – RON;  RO53BUCU142551062511EU01 – EURO

Telefon: +4 0213111555

Fax: +4 0213123963

Email: minerva@minerva; comanda@lachinezesc.ro