Restaurantul Nan Jing este atat primul cat si cel mai faimos restaurant chinezesc din Bucuresti,  recunoscut atat pentru atmosfera distinsa, cat si pentru calitatea ireprosabila si prezentarea preparatelor.

 

Restaurantul reuseste de peste 25 de ani sa se mentina in topul preferintelor clientilor prin calitatea si prospetimea preparatelor, prin atentia deosebita acordata celor trei elemente ale bucatariei chinezesti:  gust, aroma si culoare, perfect imbinate cu prezentarea originala.

De la aparent simplele aperitive la preparatele laborioase, maiestria autenticului Chef chinez este resimtita in fiecare imbucatura. Chef Yong este un maestru al preparatelor traditionale chinezesti, realizand combinatii delicioase, care te imbie de fiecare data sa revii pentru mai mult.

Este un loc minunat unde poti savura un pranz rapid, o cina romantica, un eveniment important din viata, sau simplu, doar sa petreci o seara agreabila in compania prietenilor si familiei, stiind ca de fiecare data asteptarile vor fi ideplinite si chiar depasite.

Unul dintre elemetele importante din meniu este rata Peking, un preparat traditional din orasul Nanjing. Ratele sunt special crescute pentru acest preparat, asezonate inainte de gatire pentru ca pielea sa devina subtire si crocanta. Procesul de gatire este foarte laborious, din acest motiv Chef Yong are nevoie de timp in avans pentru a o pregati.

Restaurantul Nan Jing a reusit de-a lungul anilor sa-si pastreze reputatia si sa satisfaca dorintele diferitilor clienti, din acest motiv meniul a fost completat cu preparate vegetariene si de regim pentru diabetici.

Va invitam sa ne vizitati in interiorul Hotelului Minerva situat pe Str. Gh. Manu nr.2-4 si sa va lasati sedusi de combinatia gusturilor chinezesti, in atmosfera relaxanta a restaurantului si a terasei inchise.