EFECTUAREA COMENZILOR

1. ONLINE

Adaugati in cos produsele dorite. In coltul din dreapta, sus, a paginii, se afla cosul dvs de cumparaturi online, al carui continut poate fi vizualizat oricand prin accesare.

Butonul ,, Trimite comanda” pe care il puteti gasi prin accesarea cosului dvs de cumparaturi, va duce in pagina de furnizare a datelor necesare livrarii comenzii.

Daca sunteti utilizator inregistrat si aveti cont pe site-ul nostru, va rugam sa finalizati comanda completand campurile dedicate. In cazul in care nu aveti cont pe site-ul nostru, si doriti sa aveti cont, inainte de accesarea cosului de cumparaturi va rugam sa accesati butonul ,, Creaza cont” aflat in partea de sus a paginii, si urmati indicatiile care apar sau finalizati comanda completand campurile indicate in zona ,,Comanda rapida” si activati contul dvs urmand instructiunile pe care le primiti pe email.

In cazul in care nu doriti sa aveti cont, va rugam finalizati comanda completand campurile indicate in zona ,,Comanda rapida”.

Comenzile online pot fi efectuate in fiecare zi a saptamanii in intervalul orar 11:00 – 21:00.

Livrarea comenzilor online se face in fiecare zi a saptamanii, in intervalul orar 11:00 – 21:00.

2. TELEFONIC

Intrati in legatura cu unul dintre operatorii nostri accesand numarul de telefon afisat pe website in intervalul orar: 11:00 – 21:00, de Luni pana Duminica.

CONFIRMAREA COMENZILOR

Toate comenzile primite prin intermediul website-ului sunt confirmate telefonic de catre noi. Dupa confirmarea telefonica a comenzilor, veti primi emailuri cu stadiul in care se afla comanda (procesata, livrata).