Va este pofta de mancare chinezeasca? Cautati preparate alcatuite cu maiestrie, care sa imbine perfect elementele culinare traditionale chinezesti: gust, aroma si culoare, pastrand in acelasi timp prospetimea ingredientelor combinate cu o atmosfera relaxanta? Atunci Restaurantul Nan Jing din interiorul Hotelului Minerva din strada Gh. Manu nr.2-4 va fi cea mai potrivita alegere pentru Dvs.

Atmosfera restaurantului te relaxeaza si este un loc perfect pentru a scapa cateva ore de nebunia orasului intr-un loc autentic chinezesc.

Vei fi incantat de caldura cu care esti intampinat de personalul restaurantului, de muzica relaxanta si lumina placuta, care sunt menite sa te pregateasca pentru calatoria in tara gustului: dulce, acrisor, amarui, iute si sarat.

Trebuie neaparat sa va faceti timp pentru acest restaurant si va garantez ca va veti intoarce de fiecare data cu dorinta nestavilita de a incerca diverse combinatii delicioase pregatite special pentru Dvs.

Va veti bucura de maiestria lui Chef Yong ce gasteste de peste opt ani in bucataria Restaurantului Nan Jing. Este un loc cu traditie, un loc ce respecta intotdeauna clientul, calitatea si servirea preparatelor, un loc care sfideaza timpul si care reuseste sa se mentina in inimile noastre, celor ce am petrecut de-a lungul anilor aici momente de neuitat alaturi de cei dragi.